סעודה חגיגית עם השפית

מתכון לרול דג בס במרינדת עשבי תיבול

מנת פתיחה מרעננת לשולחן החג: משרים את הדגים במרינדת עשבי תיבול, מגלגלים, דוחפים לתבנית שקעים ושולחים לאפייה קצרה. פשוט ויפה (מתכונים לחג, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
רול דג בס במרינדת עשבי תיבול (צילום: shuttersock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6 פילטים של דג בס טרי
  • מיץ מלימון אחד
  • למרינדה:
  • 1/2 צרור כוסברה
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • 10 שיני שום
  • 4 כפות שמן זית
  • חופן קשיו

אופן הכנת רול דג בס במרינדת עשבי תיבול:

1. טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבים המרינדה.

2. משרים את הדגים במרינדה במשך שעתיים וסוחטים מעל את הלימון.

3. מניחים כל פילה על קרש חיתוך כשהעור כלפי מטה, ומגלגלים פנימה כמו סיגר. מעבירים כל רול דג לשקע של תבנית שקעים כשהחור כלפי מעלה.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.

מגישים עם סלט עלים כמנת פתיחה.

>> למגוון ענק של מתכונים לראש השנה - סלטים, מנות פתיחה, עיקריות, תוספות, מאפים וקינוחים

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר