ארוחה משפחתית

מתכון לנודלס וקוביות עוף מוקפצות ברוטב אסייתי פיקנטי

כמה מהיר, ככה טוב: מורן פינטו עם מתכון לארוחה משפחתית שמתקתקים תוך רבע שעה - מקסימום - וכולם ילקקו את האצבעות ויבקשו עוד (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
נודלס וקוביות עוף מוקפצות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 חבילת נודלס
  • 5 ענפי בצל ירוק, קצוצים
  • 500 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות שוות
  • 5 כפות שמן
  • 10 טיפות שמן שומשום
  • 1 כף צ'ילי חריף גרוס
  • 4 כפות רוטב סויה קיקומן
  • 3 ס"מ ג'ינג'ר טרי, מגורד

אופן ההכנה:

1. מבשלים את חבילת הנודלס לפי הוראות היצרן שעל האריזה, ומסננים.

2. בווק מחממים 5 כפות שמן על אש בינונית ומטגנים את קוביות חזה העוף במשך 8 דקות תוך ערבוב מתמיד בכף עץ, עד שהן מלבינות אך לא זהובות. מוציאים לקערה.

3. מוסיפים את הבצל הירוק לווק יחד עם שמן השומשום, הגי'נג'ר ורוטב הסויה. מערבבים ומקפיצים יחד.

4. מחזירים לווק את חזה העוף יחד עם הנודלס, מקפיצים הכל ומסירים מהאש. מפזרים מעל שומשום שחור ושומשום לבן ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר