באנו לשדרג

מתכון לסלט קפרזה עם קישואים צלויים

אנחנו גאים להציג את הגרסה המחודשת לסלט קפרזה האיטלקי: הגשה על קישואים צלויים. טוויסט שהופך אות הסלט לארוחה שלמה. במילים אחרות, אם קיץ היה מנה, הוא היה הדבר הכיפי הזה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 זוקיני גדולים, חצויים ומקולפים לסירוגין
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור
  • 200 גרם מוצרלה, פרוסה דק
  • 3 עגבניות בינוניות, פרוסות
  • 1/2 כוס עלי בזיליקום קרועים
  • 1/2 1 כפות חומץ בלסמי

אופן הכנת סלט קפרזה:

1. מחממים גריל חשמלי או מחבת פסים, ובמקביל, מברישים את חצאי הזוקיני בכף שמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור.

2. כשהגריל או המחבת חמים, צולים את הזוקיני עד להתרככות במשך 2-3 דקות מכל צד, ומוציאים לצלחת להתקררות.

3. על מגש הגשה, מניחים את חצאי הקישואים, ועליהם מסדרים לסירוגין את פרוסות העגבניות והמוצרלה. מפזרים עלי בזיליקום קרועים.

4. מטפטפים על הסלט חומץ בלסמי ואת שמן הזית הנותר, מתבלים במלח ופלפל שחור, אם צריך, ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר