מה אוכלים היום?

מתכון לסירות אבוקדו במילוי טונה והמון ירקות

שילוב טעמים שמזכיר סלט ניסואז, רק דרך החיתוך שונה: טונה וירקות טריים שמוגשים בחצאי אבוקדו. בראנץ' מפנק שבעצם אפשר להגיש כל שעה ביום (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 250 גרם טונה בשמן, לא מסוננת
  • 1/2 בצל סגול קטן, קצוץ דק
  • 8 זיתים ירוקים מגולענים, קצוצים
  • 8 עגבניות מיובשות בשמן, מסוננות וקצוצות
  • 2 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים דק
  • 1 כף מיץ לימון סחוט טרי
  • מלח גס ופלפל שחור טחון טרי
  • 2 אבוקדו בשלים גדולים
  • נבטים (אופציונלי)

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים את הטונה, הבצל, הזיתים, העגבניות, הפטרוזיליה ומיץ הלימון, ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.

2. סמוך להגשה, חוצים לשניים כל אבוקדו, מסירים את הגלעין וגורפים מעט מתוכן האבוקדו כדי ליצור כיס רחב יותר לסלט. ממלאים כל חצי אבוקדו בסלט הטונה והירקות, מזלפים מעל לימון ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר