מה אוכלים היום?

מתכון למרק גזר וג'ינג'ר

למרק הזה יש אג'נדה ברורה: בשביל ארוחה טובה, טעימה ומשביעה לא צריך לקרוע את הארנק או לבזבז שעות על הכנה קפדנית (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מרק גזר וג'ינג'ר (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כפות שמן זית
  • 1.3 ק"ג גזר, קלופים וקצוצים
  • 1 בצל סגול, פרוס
  • מלח גס ופלפל שחור
  • 2.5 ס"מ ג'ינג'ר, מקולף
  • 6 כוסות ציר מרק ירקות או מים חמים + מעט אבקת מרק
  • 1/4 כוס גרעיני דלעת, לקישוט

אופן ההכנה:

1. בסיר גדול, מחממים את השמן הזית על אש בינונית. מוסיפים את הגזר והבצל, מתבלים במלח ופלפל ומאדים במשך כ-5 דקות, עד שהבצל רך. מוסיפים את הג'ינג'ר ומאדים עוד דקה.

2. יוצקים פנימה את ציר המרק ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהגזר רך, במשך כ-20 דקות.

3. במעבד מזון או בעזרת מוט בלנדר טוחנים את המרק למחית חלקה, ומגישים מיד, חם, עם גרעיני דלעת מעל ועלי כוסברה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר