מה אוכלים היום?

מתכון לחזה עוף בציפוי עשבי תיבול וסלט סלרי מרענן

מורן פינטו מחליפה את ציפוי השניצלים הקלאסי בתערובת עשבי תיבול קצוצים ומוסיפה סלט סלרי ותפוחי עץ בצד שיחד הופכים לארוחה מרעננת ומלאת בריאות שכולם יאהבו (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
שניצל עשבי תיבול (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6 פרוסות חזה עוף
  • 1/2 צרור פטרוזיליה, קצוץ דק
  • 1 כף מחטי רוזמרין, קצוצות דק
  • 15 עלי בזיליקום, קצוצים דק
  • 1 כף שטוחה אורגנו
  • 1 כף גרידת לימון
  • 10 שיני שום, כתושות
  • 1 לימון, סחוט היטב
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס
לסלט:
  • 2 תפוחי עץ ירוקים, פרוסים דק
  • 4 ענפי סלרי, קצוצים דק
  • 1 בצל סגול, פרוס דק
  • 1/2 צרור כוסברה, קצוץ
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח
  • 1/2 לימון, סחוט היטב
  • 1 כפית סוכר

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים את כל מרכיבי חזה העוף, מלבד העוף, ורק לאחר שנוצרת עיסת ציפוי, מוסיפים את פרוסות העוף ומצפים אותן היטב משני הצדדים.

2. מחממים היטב פלנצ'ה (מחבת פסים) וצולים את פרוסות העוף במשך 3 דקות מכל צד, ומוציאים לצלחת.

3. סמוך להגשה, מערבבים יחד את כל מרכיבי הסלט, ומגישים מיד לצד פרוסות העוף החמות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר