כרובית וגרגרי חומוס צלויים בתנור בתיבול פיקנטי - ארוחת צהריים שתשמור עליכם שבעים עד הערב
כרובית וגרגרי חומוס צלויים בתנור בתיבול פיקנטי (צילום: www.twopeasandtheirpod.com)
  • זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(6 מנות):

  • 1 ראש כרובית בינוני, מחולק לפרחים
  • 400 גרם גרגרי חומוס משימורים, שטופים ומסוננים
  • 1/2 1 כפיות אבקת שום
  • 1/2 1 כפיות כמון
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 כפית אבקת צ'ילי
  • 1 כפית מלח גס
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף מיץ לימון טרי
  • 1/2 כוס גרגרי רימון
  • 2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה

אופן ההכנה:

אאא

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.

2. בקערה גדולה, מערבבים את פרחי הכרובית וגרגרי החומוס עם התבלינים, שמן הזית ומיץ הלימון עד שהם מצופים היטב.

3. מפזרים את תכולת הקערה בתבנית גדולה, ואופים במשך 45 דקות או עד שהכרובית והחומוס מעט פריכים.

4. מוציאים מהתנור, מעבירים לקערת הגשה, מערבבים פנימה את גרגרי הרימון והפטרוזיליה ומגישים מיד.

מקור
twopeasandtheirpod