לכבוד שבת

מתכון לסלמון בגריל עטוף בנייר כסף, עם אספרגוס לימוני

צליית דגים יכולה להיות תהליך מרתיע לחלוטין. הדאגה שיתבשלו כראוי עלולה להוסיף לחץ מיותר למטבח שלכם. עם תוספות של אספרגוס ונייר כסף, המלאכה הופכת לקלה יותר. בישול החפיסות בחום גבוה יעזור לצרוב את הדגים ובד בבד, ייצור מספיק אדים לבישול מלא של הסלמון והאספרגוס. אתם יכולים להגיש את המנה עם נייר הכסף או בלעדיו (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
עטוף בנייר כסף: סלמון בגריל עם אספרגוס לימוני (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 20 גבעולי אספרגוס
  • 4 פילטים של סלמון, עם עור, במשקל 170 גרם כל אחד
  • 4 כפות מרגרינה בטעם חמאה, מחולקות
  • 2 לימונים פרוסים
  • מלח גס
  • פלפל שחור
  • שמיר טרי קרוע, לקישוט

אופן ההכנה:

1. מניחים שתי חתיכות נייר כסף על משטח ישר. מניחים מעל חמישה גבעולי אספרגוס ומעליהם נתח סלמון, כף אחת של מרגרינה ושתי פרוסות לימון. עוטפים באופן רופף ואז חוזרים על הפעולות הללו עם שאר המרכיבים, עד לקבלת ארבע מנות בסך הכל.

2. מחממים מכשיר גריל חשמלי לעצמה גבוהה. מרפדים בנייר כסף וצולים עד שהסלמון מבושל והאספרגוס רך, במשך כ-10 דקות.

3. מקשטים עם שמיר ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר