מה אוכלים היום?

מתכון להמבורגר עוף ואבוקדו

ההמבורגר הזה עשוי מעוף ועוד רכיב מפתיע: אבוקדו! האבוקדו הופך את ההמבורגר לאקסטרה עסיסי וסופר טעים וכל ההכנה שלו לוקחת חצי שעה מקסימום (מתכונים, אוכל)

המבורגר עוף ואבוקדו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 450 גרם עוף טחון
  • 1 אבוקדו בשל גדול, חתוך לקוביות
  • 1 שן שום, קצוצה
  • 1/3 כוס פירורי לחם פנקו
  • מלח ופלפל שחור - 1/2 כפית מכל אחד

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים את כל החומרים ומעבדים בידיים עד לקבלת עיסה אחידה.

2. מחממים היטב מחבת פסים או פלנצ'ה, יוצרים קציצות בורגר בגודל שווה מהעיסה וצולים משני הצדדים עד להשחמה יפה.

מגישים בלחמניות המבורגר עם כל תוספות אהובה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר