באנו לשדרג

מתכון למלפפונים חמוצים בציפוי פנקו - להיט אמריקאי שחובה לנסות בבית

מלפפונים חמוצים המטוגנים בשמן עמוק - פריכים, עשירים בטעם וערבים לחך. המלצה שלנו: הגישו אותם לשולחן כמנה ראשונה או תוספת ואל תגלו לסועדים מה מסתתר מתחת לציפוי הקראנצ'י וצפו בתגובות הנלהבות שלהם (מתכונים אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
איך לא הכרנו את זה קודם: מלפפונים חמוצים בציפוי פנקו (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • שמן צמחי, לטיגון
  • 1/2 כוס קמח לבן, מנופה
  • 1 כפית עשבי תיבול בסגנון איטלקי
  • 2 כפיות אבקת שום
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית מלח
  • 3/4 כוס מים
  • 450 גרם מלפפונים חמוצים, פרוסים לטבעות
  • פירורי פנקו
  • מיונז - להגשה

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן במחבת על אש בינונית-גבוהה.

2. מסננים את החמוצים ומניחים על גבי מגבות נייר - מייבשים היטב בעזרת שכבות כפולות של מגבות נייר.

3. בזמן שהשמן מתחמם, מערבבים את הקמח, עשבי התיבול, אבקת השום, הפלפל והמלח בקערה רדודה. מוסיפים את המים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.

4. בקערה נפרדת מניחים את הפנקו.

5. מוסיפים את המלפפונים החמוצים לבלילה ומערבבים היטב לציפוי. לאחר מכן, טובלים בציפוי הפנקו.

6. מטגנים בשמן עד להזהבה ומגישים מיד לצד מיונז.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר