תוצרת בית

מתכון לסורבה פרווה מרענן בטעמי מלון-נענע

סורבה המלון-מנטה הזה הוא באופן רשמי כל מה שאנחנו רוצים להכין (ולאכול) בימי הקיץ. תוהים לגבי מקורו של המתכון? חום אימים ושפע של מלון ונענע שגרמו לנו לחשוב, 'למה לא להכין סורבה?'. אגב, הוא גם מהווה סיבה מספיק טובה לרכוש מכונת גלידה. אנחנו קנינו (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סורבה פרווה מרענן בטעמי מלון-נענע (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה120 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס מים
  • 1/2 כוס סוכר
  • ⅔1 כוסות קוביות מלון רך (כ-1/2 מלון גדול)
  • 1 כף נענע טרייה, קצוצה

אופן ההכנה:

1. מכינים סירופ פשוט על ידי שילוב המים והסוכר בסיר קטן, על אש נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שכל הסוכר נמס. מניחים בצד להתקררות.

2. מניחים את המלון בבלנדר יחד עם הסירופ המקורר והנענע. מפעילים כמה פעמים כדי לערבב ואז מעבדים במהירות גבוהה, עד לקבלת תערובת חלקה והומוגנית. שופכים את המחית לקערה, מכסים ומעבירים למקרר עד לצינון טוב, במשך לפחות שעתיים.

3. שופכים את התערובת הקרה למכונת גלידה ומעבדים לפי הוראות היצרן. מגישים מיד, או מעבירים לכלי מכוסה ומאחסנים במקפיא עד שבוע.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר