באנו לשדרג

מתכון לרוטב פסטו עם מרכיב סודי שמשדרג בטירוף

התוספת המפתיעה ברוטב הפסטו הזה היא אספרגוס - ואפילו לא צריך לבשל אותו. אחת המעלות של פסטו היא אפשרויות השימוש הרבות שיש לו ופסטו האספרגוס הגולמי הזה הוא דוגמא מעולה לכך. אפשר להקפיץ אותו עם פסטה חמה לארוחה מהירה, למרוח על צנים כחטיף קל או כמנה ראשונה, או להשתמש בו כממרח בכריכים. הדרך האהובה עלינו ליהנות ממנו: פרוסת לחם כפרי, שכבת פסטו נחמדה, פרוסות עגבניה דקות ומעט מוצרלה ומעל הכל, ביצה עלומה. מומלץ בכל פה (כיכר, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
רוטב פסטו עם מרכיב סודי שמשדרג בטירוף (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 340 גרם אספרגוס, ללא קצוות, חתוך לפרוסות של 2.5 סנטימטרים
  • 1 שן שום, כתושה
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן, מגורדת
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס פרוסות שקדים, קלויים קלות
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה דק
  • 1/4 כפית מלח גס
  • 1/8 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. בקערת מעבד מזון מעבדים את כל החומרים לתערובת עבה וגסה.

2. מתבלים לפי הטעם עם עוד מלח ופלפל, במידת הצורך.

מאחסנים את הפסטו בקירור, במיכל אטום, עד שבוע.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר