ליד הקפה

מתכון למאפינס לימון ושוקולד לבן משגעים

קומבינציית הטעמים העדינים והמרעננים של שוקולד לבן ולימון, עובדת פשוט נהדר. שילבנו אותם בעוגיות ובעוגת גבינה וזה היה רק ​​עניין של זמן עד שהם ימצאו את עצמם במאפינס. אז הנה, קבלו אותם בתשואות: מאפינס הדרים רכים ומתוקים - תודות למנה כפולה של שוקולד לבן: בתוכם ומעליהם (מתכונים, אוכל)

מאפינס לימון ושוקולד לבן משגעים (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • ¾1 כוסות (250 גרם) קמח לבן, מנופה
  • 2/3 כוס (130 גרם) סוכר מגורען
  • ½2 כפיות אבקת אפייה
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 ביצה גדולה
  • 3/4 כוס (180 מ"ל) חלב
  • 1/3 כוס (80 מ"ל) שמן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות מיץ לימון טרי
  • 1 כפית גרידת לימון
  • 115 גרם שוקולד לבן, קצוץ גס
  • 115 גרם שוקולד לבן מומס, לזילוף - לא חובה

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-190 מעלות. מרססים 12 שקעים בתבנית מאפינס בתרסיס שמן ומניחים בצד.

2. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח. מניחים בצד.

3. בקערה בינונית מקציפים את הביצה, החלב, השמן, תמצית הווניל, מיץ הלימון והגרידה. יוצקים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ומקפלים בעזרת מרית גומי או כף עץ, רק עד לאיחוד. מערבבים פנימה את השוקולד הלבן הקצוץ.

4. מחלקים את התערובת באופן שווה בין שקעי תבנית המאפינס. אופים במשך 15-20 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מוציאים מהתנור. מניחים להתקררות של 10 דקות בתבנית ואז מעבירים בעדינות לרשת להתקררות מוחלטת. לאחר שהמאפינס התקררו, מטפטפים מעליהם את השוקולד הלבן המומס בעזרת כף או שקית זילוף.

המאפינס במיטבם ביום הכנתם, אך ניתן לשמור אותם בכלי אטום, בטמפרטורת החדר או במקרר, עד 3 ימים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר