מה אוכלים היום?

מתכון לקציצות עוף ברוטב עגבניות ופלפלים

מורן פינטו עם ארוחה משפחתית מהירה שממלאת את המטבח בריח של בישול ביתי מהסוג שיוצר זיכרונות טעימים לנצח. מתכון לקציצות עוף ברוטב עגבניות ופלפלים (מתכונים, אוכל)

קציצות עוף ברוטב עגבניות ופלפלים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

לקציצות:
  • 500 גרם עוף טחון
  • 2 כפות שמן
  • 2 כפות פירורי לחם
  • מלח ופלפל לבן
  • 1/2 כפית שום גבישי
לרוטב:
  • 2 כפות שמן
  • 2 עגבניות, חתוכות לקוביות
  • 1 גמבה, חתוכה לקוביות
  • 1 כף רסק עגבניות
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 כוס מים

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים את כל מרכיבי הקציצות יחד עד לקבלת עיסה אחידה.

2. מרטיבים את הידיים ויוצרים מהעיסה קציצות בגודל שווה.

3. בסיר שטוח, מחממים את השמן לרוטב, מוסיפים את העגבניות והגמבה, מתבלים במלח ופלפל שחור ואז יוצקים על הכל כוס מים, מערבבים ומביאים לרתיחה.

4. כשהרוטב מבעבע, מסדרים בתוכו את הקציצות, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 20 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר