מתכון לסלט אבוקדו סופר עסיסי עם המון עשבי תיבול

הסלט הבא יכול לשמש כתוספת לכל ארוחה, כארוחה בפני עצמו או כסלסה מיוחדת לצד בשרים עשויים היטב בגריל. מתכון לסלט אבוקדו עם המון עשבי תיבול, שום, צלפים ושמן זית (מתכונים, אוכל)

סלט אבוקדו ועשבי תיבול (צילום: Taylor Heery on Unsplash)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • צרור כוסברה גדול
  • צרור פטרוזיליה גדול
  • 2 ענפי בצל ירוק, קצוצים דק מאוד
  • 1 פלפל ירוק חריף (חלפיניו), ללא זרעים, קצוץ דק מאוד
  • 1-2 שיני שום מגורדות דק או כתושות
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפות חומץ בן יין אדום (ניתן להחליף בכל חומץ אחר)
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 4 אבוקדו בשלים אך מוצקים, חצויים ופרוסים לאורך
  • 4 כפיות צלפים, מסוננים
  • פלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:

1. שומרים בצד כוס של עלי כוסברה שלמים וקוצצים את שאר הצרור. שומרים בצד גם כוס של עלי פטרוזיליה שלמים וקוצצים את שאר הצרור. מערבבים בקערה גדולה רק את הכוסברה והפטרוזיליה הקצוצות. בעלים שבכוסות משתמשים בהמשך.

2. מוסיפים לקערה את הבצל הירוק, הפלפל החריף, השום, המלח, החומץ והשמן, מערבבים היטב, טועמים ומוסיפים עוד קצת מלח או חומץ, אם צריך.

הרכבת הסלט: בצלחת הגשה גדולה ושטוחה או ב-4 צלחות הגשה אישיות, מפזרים את עלי הכוסברה והפטרוזיליה השלמים בשכבה אחת. מסדרים מעל את פרוסות האבוקדו, מתבלים אותן במעט מלח ויוצקים עליהן את רוטב עשבי התיבול. מפזרים מעל פלפל שחור ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר