מתוק ומהיר

מתכון לפרנץ' טוסט מצופה בקינמון וסוכר וממולא בשוקולד

זה עוגה? זה סנדוויץ'? זה פרנץ' טוסט של השמחות! קבלו: 2 פרוסות לחם מלא קלויות ואז מצופות בקינמון וסוכר ומטוגנות שוב עם שוקולד נוטף באמצע - תוכלו לאכול אותן ככה או לפזר מלא תוספות כיפיות מסביב. יש מפנק כזה? (מתכונים, אוכל)

פרנץ' טוסט מצופה בקינמון וסוכר וממולא בשוקולד (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 1/4 כוס סוכר
  • 2 כפיות קינמון
  • 2 פרוסות לחם מלא
  • 15-30 גרם חמאה
  • 50-80 גרם שוקולד חלבי או שוקולד מריר, קצוץ

אופן ההכנה:

1. קולים בטוסטר את פרוסות הלחם, עד שהן חמות. מורחים בחמאה את הצד החיצוני של כל פרוסה ומפזרים מעל את הקינמון והסוכר (ככל הנראה לא תצטרכו את כל הסוכר המצוין במתכון).

2. מחממים מחבת יבשה על אש בינונית, מניחים שוקולד על הצד הפנימי של פרוסת לחם אחת, סוגרים עם פרוסת הלחם השנייה ומטגנים את הכריך במשך 1-2 דקות מכל צד, עד שהשוקולד נמס. מגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר