באנו לעזור

אחת ולתמיד: זו הדרך הנכונה להכין ביצים קשות

אנחנו שמים אותן בסיר, מכסים במים, מדליקים את האש ומתפללים שנהיה חכמים מספיק לכבות אותה בזמן. למה לחיות בחששות כבדים מפני תאונת ביצים שבושלו יותר מדי כשאפשר אחרת? אחת ולתמיד: זו הדרך הנכונה להכין ביצים קשות (אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
לא קשה להכין ביצים קשות (צילום: shutterstock)

ביצים קשות עובדות נהדר בארוחת הבוקר, יכולות להיות תוספת מעולה לכריך טונה בצהריים ושידוך מצוין לסלטים עמוסים בירקות טריים. בגדול, מדובר באחד המרכיבים השכיחים ביותר בתפריט השבועי שלנו והגיע הזמן שנדע להכין אותן נכון. ולא, להכניס אותן לסיר מלא מים, להדליק את האש ולקוות שנכבה אותה בזמן (מי ששכח לכבות פעם סיר מלא ביצים יודע שהתוצאה...איך נקרא לזה? לא יפה במיוחד).

אז מה צריך? 4 ביצים גדולות ומספיק מים קרים שיכסו את הביצים.

אופן ההכנה: מניחים את הביצים בסיר בינוני / מחבת בינונית עם שוליים ומכסים במים קרים. מביאים את המים לרתיחה על אש בינונית. כאשר המים רותחים, מכבים את האש ומכסים את הסיר / המחבת - האדים יבשלו את הביצים. שוטפים את הביצים במים קרים, מחכים שהן יצטננו ומקלפים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר