מתכון לראש של דג

מתכון לראש של דג: ממשיכים בפרויקט החג המיוחד של "כיכר השבת": והפעם - כך תשדרגו את הראש של דג למעדן של ממש. מורן פינטו מדגימה בוידאו מתכון לראש של דג ברוטב אדום ועדין (חגים)

מורן פינטו | כיכר השבת |
(צילום ועריכה: ישי כהן)

מתכון לראש של דג: ממשיכים בפרויקט החג המיוחד של "כיכר השבת": והפעם - כך תשדרגו את הראש של דג למעדן של ממש. מורן פינטו מדגימה בוידאו מתכון לראש של דג ברוטב אדום ועדין

המצרכים לראש של דג

1 ראש של דג קרפיון
1 גמבה
1 עגבניה
1/2 צרור כוסברה
1 ענף רוזמרין
מלח
פלפל
כמון
3 כפות שמן

אופן הכנת ראש של דג

חותכים את הגמבה והעגבניה לקוביות גסות.
בסיר קטן ורחב מחממים את השמן ומטגנים בו את הגמבה במשך 5 דקות.
מוסיפים את העגבניה, מערבבים יחד ומפזרים מעל כוסברה ותיבול.
מניחים מעל את הראש של דג ומסביב את ענף הרוזמרין.
מבשלים כ-15-20 דקות באש בינונית.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר