הלהיט של הקיץ

תפוצ'יפס בטעם ברביקיו ודבש

הטעם האהוב בארה"ב עכשיו בגרסה ישראלית מקומית (אוכל).

טרנד המתוק-מלוח ממשיך להכות גלים (צילום: יח"צ)

טרנד המתוק-מלוח ממשיך להכות גלים: תפוצ'יפס, חטיף תפוח האדמה הפופולרי של עלית, משיק טעם חדש לראשונה בישראל - ברביקיו-דבש. מדובר בטעם פופולארי בחטיפי הצ'יפס בעולם בקטגוריית החטיפים המלוחים ובפרט בקרב חטיפי צ'יפס. הטעם החדש מצטרף לשורת הטעמים של תפוצ'יפס: שמנת-בצל, מלח-פלפל, מקסיקני והטעם הטבעי, וגם הוא ללא גלוטן, ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל.

שוק החטיפים המלוחים בישראל הינו גדול וחזק, בו מוביל המותג תפוצ'יפס עם נתח שוק של כ- 25.5%.

  • משקל: 50 גרם
  • כשרות: בד"צ העדה החרדית
  • ללא אלרגנים

ניתן למצוא ברשתות השיווק

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר