מדריך וידאו מפורט

איך עושים על האש? המדריך שיהפוך אתכם למקצוענים

אוראל בראל ודור אסרף ילמדו אתכם לעשות "על האש" שיפיל לכולם את הלסת - וזה ממש לא מסובך. מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת פרגיות וסטייקים מדהימים עם הנתחים המצוינים של 'וול דאן' (מתכונים, אוכל)

לעשות על האש כמו מקצוענים (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

לפרגיות:
  • 3 סטייק פרגית (600 גרם) מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 1 כפית מיונז
  • 1 כפית דבש
  • 1 כף שמן
  • 1 כפית פפריקה חריפה או מתוקה
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
לבשרים:
  • 2 נתחי אנטריקוט - סטייק עגלה (500 גרם) מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 2 צלעות כבש (400 גרם) מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 3 "נשנושי אסאדו" (400 גרם) מרשת קצביות 'וול דאן'
  • שמן זית
  • מלח גס ופלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו במדריך המלא לעל האש - כולל הסבר מפורט לטיפול בכל נתח ואופן הדלקת המנגל בצורה נכונה ובריאה יותר:

(צילום ועריכה: אוראל בראל)

הכנת הפרגיות:
1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל רכיבי התיבול עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הפרגיות ומצפים אותן היטב במשרה. מניחים להשרייה למשך שעה לפחות במקום מוצל בטמפרטורת החדר - חשוב שהפרגיות ייצלו כשהן לא קרות.

הכנת הבשרים:
2. מורחים את כל נתחי הבשר בשמן זית משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל שחור. מניחים להשרייה למשך שעה לפחות במקום מוצל בטמפרטורת החדר - חשוב שהם ייצלו כשהם לא קרים.

3. לאחר שהמנגל דולק וחם, מסדרים עליו את הבשרים והפרגיות. את הבשרים צולים למידת עשייה "וול" שאהובה על כולם. איך יודעים מתי להפוך את הסטייקים? ברגע שהם מתחילים "להזיע" ולהגיר נוזלים מלמעלה, הופכים אותם להשחמה יפה גם מהצד השני.

לעומתם, את הפרגיות צולים למידת עשייה "וול דאן" במשך 3-5 דקות מכל צד (תלוי בחום האש ועובי הנתח).

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר