מה אוכלים היום?

מתכון ללזניה בשרית טעימה וקלה להכנה של וול דאן

אוראל בראל סוגר לכם פינה לארוחת ערב משפחתית נהדרת שכולם יאהבו: שכבות עסיסיות של לזניה איטלקית עם בשר טחון 'וול דאן' ורוטב עגבניות עשיר. מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

לזניה בשרית (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 800 גרם בשר טחון מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 12 דפי לזניה
  • 1 בצל, קצוץ דק
  • 5 שיני שום, קצוצות דק
  • 3-4 עגבניות, חתוכות דק או מגורדות או 400 גרם עגבניות מגורדות / חתוכות דק משימורים
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • צרור בזיליקום, קצוץ דק
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כפית אגוז מוסקט
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית אורגנו יבש
  • 1 כפית סוכר חום
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

(צילום ועריכה: אוראל בראל)

1. במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הבשר, מתבלים בכפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור ואגוז מוסקט ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות תוך ערבוב מתמיד, שהבשר מפורק ומבושל היטב.

2. במחבת נפרדת, מחממים 2 כפות שמן זית, מטגנים את השום עד שהוא מזהיב וריחני ואז מוסיפים את העגבניות המגורדות, רסק העגבניות, פפריקה, אורגנו, סוכר חום, כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל שחור ואת הבזיליקום. מערבבים, יוצקים על הכל 2 כוסות מים ומבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות, עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך.

הרכבת הלזניה:
3. בתבנית מלבנית בגודל 35X23 ס"מ, מסדרים שכבה של דפי לזניה, מורחים מעל מרוטב העגבניות, מניחים מעל מחצית מכמות הבשר, מהדקים עם גב של כף ומסדרים על הכל שכבת דפי לזניה, מורחים רוטב, מניחים מעל את המחצית הנותרת של הבשר, מכסים בדפי לזניה ומורחים על הכל את הרוטב שנותר.

4. מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות ואז מסירים את הכיסוי ואופים 10 דקות נוספות.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר