מה אוכלים היום?

מתכון לסלמון בגריל ברוטב פטרוזיליה וצלפים

לפטרוזיליה יכול להיות תפקיד אסרטיבי יותר מסתם קישוט ירוק למנה - היא יכולה להפוך לרוטב מעולה שיהיה ניגוד מושלם לדג הבשרני. כי מי אמר שאי אפשר "להשקיע" גם באמצע השבוע? (אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים דק
  • 4 כפיות צלפים
  • 1 כף בצל ירוק קצוץ דק
  • 1 כפית שום כתוש דק
  • 1/3 כוס שמן זית איכותי
  • 900 גרם פילה סלמון, חתוך ל-6 פרוסות
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • 1 כף מיץ לימון סחוט טרי

אופן הכנת סלמון בגריל ברוטב פטרוזיליה וצלפים:

1. בקערה, מערבבים את הפטרוזיליה, הצלפים, הבצל הירוק והשום. מוסיפים מחצית משמן הזית ומניחים בצד.

2. מחממים היטב גריל חשמלי או תבנית פסים, מברישים את הסלמון בשמן הזית הנותר וצולים במשך 2 דקות מכל צד - עדיף שהדג יגיע לדרגת מדיום-רר. מסירים מהאש ומניחים לדגים לנוח במשך 2 דקות.

3. מתבלים את הסלמון במלח ופלפל שחור לפי הטעם.

4. מוסיפים את מיץ הלימון לתערובת הפטרוזיליה, מזלפים מעל כל מנת דג מהרוטב ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר