מבשלות בכיכר

מורן פינטו מכינה המבורגר עוף עסיסי בטירוף

ושוב, מורן פינטו יוצרת מנה קיצית וקלילה להכנה ולעיכול, אבל עם כמה טוויסטים שיוצרים את כל ההבדל: המבורגר עוף (ולא בקר), עם נענע מרעננת (ולא עשבי תיבול סטנדרטיים). כמובן, את תערובת הקציצות ניתן להכין מראש ולחמם טרם האכילה. בתאבון (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
יותר טוב מקנוי: המבורגר עוף עסיסי של מורן פינטו (צילום: דודי פלוג)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם עוף טחון / פרגיות טחונות
  • 1 בצל לבן, קצוץ דק דק
  • 10 עלי נענע, קצוצים דק
  • מלח ופלפל שחור
  • 2 כפות שמן + עוד, לטיגון
להגשה:
  • לחמניות המבורגר
  • 1 עגבניה, חתוכה לפרוסות
  • טבעות בצל סגול

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את העוף / הפרגיות, הבצל והנענע. מתבלים ולשים. מוסיפים את השמן ולשים עוד כמה דקות יחד. יוצרים קציצות בגודל הלחמניה.

2. מחממים היטב מחבת טפלון עם מעט שמן ומטגנים את הקציצות מכל צד כ-4 דקות, או עד להזהבה טובה.

3. מורחים על הלחמניה מיונז. מניחים מעל את הקציצה, העגבניה והבצל. סוגרים ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר