מה אוכלים היום?

מתכון לבצלים ממולאים אורז ובשר ברוטב עגבניות

למלא בצל נשמע פעולה מפחידה? נכון - וכמה טוב שיש לנו את אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב לבצלים במילוי טעים של אורז ובשר מבושלים ברוטב עגבניות עשיר (מתכונים, אוכל)

בצלים ממולאים אורז ובשר ברוטב עגבניות (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • 4-5 בצלים גדולים
למילוי:
  • 500 גרם בשר טחון טרי מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 1/2 כוס אורז
  • 1 בצל, מגורד
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 עגבניה, מגורדת
  • צרור עלי פטרוזיליה, קצוצים
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית בהרט
  • 1/2 כפית פפריקה
  • 1 כף סילאן
  • 1 כף שמן זית
לרוטב:
  • 1 כף שמן
  • 1 ראש פטרוזיליה, פרוס
  • 100 גרם רסק עגבניות מהול ב-1 כוס מים
  • 1/2 כפית פפריקה
  • 1/2 כפית בהרט
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1 כפית סילאן

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

אופן הכנת בצלים ממולאים אורז ובשר ברוטב עגבניות (צילום ועריכה: אוראל בראל)

1. חוצים כל בצל לאורך - עד החצי (ראו סרטון), מניחים בסיר מלא מים ומבשלים על אש בינונית במשך 10 דקות. מוציאים מהמים, מסננים ומצננים.

הכנת המילוי:
2. בקערה גדולה, מניחים את הבשר הטחון, הבצל המגורד, העגבניה המגורדת, הפטרוזיליה הקצוצה, השום הכתוש, האורז, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, בהרט, שמן זית וסילאן. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

3. מפרידים בזהירות את השכבות החיצוניות של הבשר - אלה שניתן למלא בקלות. את החלקים הפנימיים של הבצל מניחים בצד ושומרים להכנת הרוטב.

הכנת הרוטב:
4. בסיר רחב ונמוך שמתאים גם לאפייה, על אש בינונית, מחממים את השמן ומטגנים את החלקים הפנימיים של הבצל עד להזהבה. מוסיפים את פרוסות ראש הפטרוזיליה, מתבלים בבהרט, פפריקה, מלח ופלפל שחור, מטגנים יחד ואז מוסיפים את הסילאן ורסק העגבניות. מערבבים ביחד 2 דקות ומכבים את האש.

מילוי הבצלים:
5. ממלאים את השכבות החיצוניות של הבצלים בתערובת המילוי ומגלגלים כדי שהם לא יפתחו בבישול.

6. מסדרים את הבצלים הממולאים המוכנים בסיר הרוטב, יוצקים פנימה מים עד גובה הבצלים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות.

7. מעבירים את הסיר מכוסה לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ואופים במשך 40 דקות עד שהבצלים מקבלים גוון שחום יפה והרוטב מצטמצם ומסמיך.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהנו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר