מה אוכלים היום?

מתכון לקציצות הודו מטוגנות - עסיסיות ומהירות

קציצות מבשר הודו שיוצאות עסיסיות כל כך שהנגלה הראשונה של הטיגון תיחטף תוך כדי הכנה. מתכון לקציצות הודו נהדרות שמתקתקים בלי בעיה ואפשר להגיש עם אינסוף תוספות וכמילוי מושלם לכריך עם רוטב טוב וירקות טריים (מתכונים, אוכל)

קציצות הודו מטוגנות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם הודו טחון
  • 1 בצל לבן, מגורד
  • 1 קישוא, מגורד
  • 1 ביצה
  • 4 כפות שמן
  • 3 כפות פירורי לחם
  • מלח ופלפל שחור
  • שמן לטיגון חצי עמוק

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, לשים יחד את כל הרכיבים לעיסה אחידה.

2. מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק, וכשהשמן חם, יוצרים קציצות ומניחים אותן אחת אחת. מטגנים עד להשחמה יפה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר