מה אוכלים היום?

מתכון לשווארמה ביתית עסיסית בתנור - וול דאן

אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת שווארמה עסיסית ומתובלת היטב עם נתחי ההודו המעולים של 'וול דאן'. לסגור פינה בקלות לארוחה משפחתית טעימה באמצע השבוע, לצד צ'יפס, חצילים מטוגנים, טחינה טובה ועגבניות חריפות כמובן (מתכונים, אוכל)

שווארמה ביתית אפויה בתנור (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 600 גרם שווארמה הודו נקבה (ירכיים ללא עצמות) מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 200 גרם פרוסות שומן ליה
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית כמון
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית הל
  • 1/2 כפית פפריקה מעושנת
  • 1 בצל סגול, חצוי לשניים
  • 1 פלפל ירוק חריף

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

(צילום ועריכה: אוראל בראל)

1. פורסים דק את נתחי ההודו ומניחים את הפרוסות בקערה. מתבלים במלח, פלפל שחור, כמון, כורכום והל, מעסים את התיבול לתוך הנתחים, מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעה.

2. נועצים 2 שיפודי מתכת בחלק העליון של חצי בצל סגול, כבסיס. מעמידים את הבצל במרכז קערת פיירקס בינונית וחסינת חום (שמתאימה לאפייה), מרופדת בנייר אפייה. משפדים את נתחי ההודו כשהם צמודים זה לזה ועליהם משפדים את נתחי השומן, החצי השני של הבצל הסגול ואת הפלפל החריף בשלמותו.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך שעה.

4. לאחר האפייה, חותכים את השווארמה לאורך לתוך קערת הגשה ומגישים מיד, חם, עם פיתות, סלט עגבניות חריפות, טחינה, חצילים מטוגנים וצ'יפס שמכינים בזמן שהשווארמה בתנור.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר