מה אוכלים היום?

מתכון לספגטי ברוטב פסטו שמנת - בלי שמנת

מנה שטעים לאמץ בכל פעם שכל מה שאתם רוצים זה ארוחה חמה ומשביעה אבל אין לכם כוח להשקיע יותר מרבע שעה עבודה ובכלל, בדיוק התחלתם דיאטה ואתם חסים על הקלוריות (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
ספגטי בפסטו שמנת - בלי שמנת (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 חבילת ספגטי
  • 3 כוסות חלב
  • 50 גרם חמאה
  • 6 שיני שום, קצוצות
  • 2 בצלי שאלוט, קלופים וקצוצים
  • 2 כוסות עלי בזיליקום, קצוצים
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן

אופן ההכנה:

1. בסיר רחב, ממיסים את החמאה ומטגנים את השאלוט הקצוצים יחד עם השום במשך 2 דקות.

2. מוסיפים את עלי הבזיליקום, יוצקים על הכל את החלב ומערבבים.

3. מוסיפים את הספגטי שלמים לסיר, ומערבבים בכף עץ עד שהספגטי מתרככים ומוכנים (היעזרו במספר הדקות שעל האריזה). מחלקים את הספגטי לצלחות אישיות, מפזרים מעל פרמזן ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר