מיוחד

מתכון לסלט עוף משודרג שיגרום לכם לרצות לארח

כדי להשוויץ בתוצאה האדירה שמשלבת מגוון טעמים בלי להתנצל. מורן פינטו עם מתכון מקטגוריית "של הביוקר" לסלט שהוא בעצם ארוחה שלמה (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
סלט עוף ותפוחי עץ ברוטב מיוחד (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6 פרוסות חזה עוף
  • שמן זית
  • 4 ענפי סלרי עבים (הגבעול בלבד), קצוצים
  • 2 תפוחי עץ מזן פינק ליידי, חתוכים לקוביות בגודל 1 ס"מ
  • 1 גמבה אדומה, חתוכה לרצועות דקות
  • 1 בצל סגול, חתוך לקוביות קטנות
  • 1/2 כוס פקאן מסוכר
לרוטב:
  • 1 כף חומץ תפוחים
  • 2 כפות מיונז
  • 1 שן שום, כתושה
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מחממים מעט שמן זית בפלנצ'ה, וצורבים את חזות העוף עד להשחמה יפה מכל צד. מוציאים לצלחת וקוצצים לקוביות.

2. בקערה גדולה מערבבים יחד את כל הירקות עם הפקאן המסוכר והעוף.

3. מקערה קטנה, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים היטב. מגישים כמה שיותר סמוך להכנה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר