יש לך 25 דקות פנויות? עוגת מלבי ללא אפיה

בדיוק עכשיו התחלת דיאטה שלאחר הפסח, אבל את הפלא הבא אסור לך לפספס. הכנת עוגה ב-25 דקות בלבד, אז מי אמר עוגת רושם בלי לעמוד שעות במטבח * חטאים קטנים הצלחות גדולות...

טוני משיח | כיכר השבת |
מפלצת העוגיות (צילום אישי )
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • לקרם- 2 מיכלי שמנת צמחית
  • 2 אינסטנט פודינג וניל צרפתי
  • חצי מיכל גבינת סויה בטעם טבעי של תנובה
  • לבסיסים - פתי בר חבילה 400 גרם
  • 250 מחמאה מומסת
  • לרוטב - כוס פטל שחור+פטל אדום
  • 2 כפות סוכר
  • חצי כוס מים
  • 2 טיפות תמצית ורדים
  • לעיטור - פטל אדום+שחור(אפשר להחליף בתותים אם מתחשק או פירות יער)
  • שבבי קוקוס
  • מעט פיסטוק מקולף קלוי.

אופן ההכנה:

אופן הכנה:

* בסיר הכניסו את חומרי הרוטב, הביאו לרתיחה מעכו את הפטל ובשלו עוד 10 דקות על אש בינונית, הניחו בצד.

* לערבב את הפתי-בר עם המחמאה ולשטח ברינגים (אפשר גם בתבנית חד פעמית עגולה) בגודל 26 ס"מ, להדק טוב ולהעביר להקפאה עד שיתייצב.

* להקציף את השמנת צמחית + אינסטנט עד שהקרם יציב, הוסיפו את גבינת הסויה, המשיכו להקציף עד שהמסה אחידה.

הרכבה:

הניחו את בסיס הפתי-בר זלפו מעל את הקרם, הניחו בסיס נוסף וזלפו שוב קרם. הניחו פטל מעל לעיטור, פזרו פיסטוק וקוקוס ואם מתחשק הוסיפו גם כמה עלי נענע לצבע, זרזפו מהרוטב ואתם מסודרים.

והכי חשוב, תאכלו בלי מצפון..

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר