בלי לצאת מהבית: מתכון לרוזלך של לנדוור

קינוח ה"רוזלך" המוגש ברשת "לנדוור" הפך ללהיט גם מחוץ לגבולות בית הקפה. יש בו בצק קריספי, שוקולד נוטף ואבקת סוכר. נוי מיארה, מנהלת קייטרינג וטבחית מדופלמת מנדבת לנו מתכון (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
לא רוגלך, רוזלך (צילום: מתוך האינסטגרם noymiara20@)
זמן הכנה120 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי

רכיבים

  • 4 ורבע כוסות קמח
  • כף שטוחה של שמרים
  • 320 מ"ל מים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • כפית מלח
  • ממרח שוקולד / לוטוס / ריבת חלב
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1. מערבבים את הקמח עם השמרים ומוסיפים את המים.

2. מתחילים ללוש ומוסיפים בהדרגה את שמן הזית והמלח. יש להתפיח עד להכפלת הנפח.

3. מחלקים לארבעה כדורים.

4. מקמחים את משטח העבודה.

5. מורחים לוטוס / ריבת חלב / פסק זמן / כל ממרח לטעמכם, מוסיפים חטיפי שוקולד למיניהם כגון מקופלת / טעמי / אגוזי, קרמל מלוח, קוקוס קלוי וכדו'.

6. מגלגלים, חותכים ואופים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות במשך 7 דקות.

7. בוזקים אבקת סוכר מעל ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר