מתכון לסופגנייה עם הפתעה מתוקה בפנים - הפינאלה של חנוכה

השפית מורן פינטו עם סופגנייה מדליקה לסוף החנוכה שמתקתקים ב-10 דקות, ללא צורך בהתעסקות מתישה עם בצק והמתנה לתפיחה. מה כן? פשוט טובלים עוגיית אוראו ב"טמפורה" של בצק ומטגנים (מתכונים לחנוכה, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
סופגנייה במילוי אוראו (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 כוס קמח, מנופה
  • 1 אבקת אפייה
  • 1 כף סוכר
  • 3 ביצים
  • 100 מ"ל חלב
  • 50 מ"ל שמנת מתוקה
  • חבילת עוגיות אוראו
  • שמן לטיגון עמוק
  • אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה:

1. טורפים היטב את כל מרכיבי הבלילה עד לקבלת תערובת במרקם חלק.

2. מחממים שמן לטיגון עמוק

3. טובלים עוגיית אוראו בבלילה עד שהיא מצופה מכל כיוון, בעזרת מלקחיים מוציאים את העוגייה המצופה מהבלילה ומורידים לשמן החם. מטגנים עד להזהבה יפה מכל הצדדים ומוציאים לנייר סופג.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר