באנו לשדרג

מתכון לקוואקר עם בננות מקורמלות ושבבי שוקולד

דרך מתוקה ופוטוגנית לשדרג את דייסת שיבולת השועל שלכם בבוקר חורפי קר - או איך שאנחנו קוראים לה בקיצור "קוואקר". אגב, הידעתם? קְוואקֵר זה בכלל שם של חברה אמריקאית לשיבולת שועל -"Quaker Oats", אבל אנחנו בישראל הפכנו את זה לשם גנרי לכל דייסות שיבולת השועל (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
קוואקר עם בננות מקורמלות ושבבי שוקולד (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 כוסות שיבולת שועל אינסטנט (קוואקר), מבושלים לדייסה לפי ההוראות שעל האריזה
  • 3 בננות, פרוסות לעיגולים או לאורך
  • 1/4 כוס שמן קוקוס
  • 1/4 כוס סירופ מייפל איכותי
  • קמצוץ קינמון
  • 2-3 טיפות תמצית וניל
  • שוקולד חלב, קצוץ

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן במחבת על אש בינונית, מוסיפים את המייפל, הקינמון ותמצית הווניל ונותנים להם לבעבע יחד עד לקבלת נוזל אחיד. מוסיפים את פרוסות הבננות ומקרמלים אותן במשך 3-4 דקות מכל צד, עד שהן רכות ושמנמנות. מסירים מהאש, ומערבבים מחצית מכמות הבננות בשיבולת השועל המוכנה.

2. מחלקים את הדייסה בין 2 קעריות אישיות, מסדרים מעל את פרוסות הבננה הנותרות, מפזרים מעל את שבבי השוקולד ומגישים מיד, חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר