מה אוכלים היום?

מתכון לכנפיים בתנור ברוטב ספייסי מתקתק - באפלו ווינגס

איך לתקתק בבית את אחת המנות הפופולריות בעולם: תוך פחות משעה תנחת על שולחנכם ערימת כנפיים רכות, עדינות, עסיסיות, עטופות ברוטב ממכר והכי חשוב? אף אחד לא יסרב להן. טיפ: הכפילו כמויות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
כנפיים בתנור ברוטב ספייסי מתקתק - באפלו ווינגס (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1/4 1 כוסות רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כף צ'ילי חריף - או יותר, לפי הטעם
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כפית אבקת שום
  • 24 כנפי עוף
  • כוסברה להגשה (אופציונלי)

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל הרטבים עם אבקת השום, עד לקבלת רוטב אחיד וסמיך.

2. מוסיפים את הכנפיים לקערה ומערבבים עד לציפוי מלא.

3. מסדרים את הכנפיים בתבנית מרופדת בנייר אפייה או נייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15-20 דקות. לקבלת כנפיים קריספיות במיוחד, מעלים את טמפרטורת התנור ל-200 מעלות ואופים עוד 5 דקות, עד להשחמה יפה.

מגישים את הכנפיים מיד, מקושטות בכוסברה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר