בריא יותר

מתכון לסלט פסטה צבעוני עם לבבות ארטישוק

או איך שאנחנו קוראים לזה: ארוחה שלמה שהיא בעצם סלט וכל כך טעים להכין את זה בבית במקום לקנות. קבלו מתכון מצוין וטעים לסלט פסטה אביבי שמשלב מוצרלה טרייה, עגבניות שרי וירקות בריאים במיוחד -אספרגוס וארטישוק, באדיבות מחלקת התזונה של מותג Teka (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סלט פסטה צבעוני עם לבבות ארטישוק (צילום: Teka)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 500 גרם פסטה פרפלה (פפיונים), כדאי צבעונית
  • 1 חבילת אספרגוס ירוק
  • פחית של לבבות ארטישוק, חצויים
  • חופן עגבניות שרי, חצויות
  • 100 גרם של מיני מוצרלה
  • עלי בזיליקום טריים לקישוט
  • שמן זית בכבישה קרה
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות הרשומות על גב האריזה, מסננים ומוסיפים מעט מים קרים למסננת.

2. מבשלים את האספרגוס באידוי במשך כ-7 דקות וחותכים אותו לחתיכות של 1 ס"מ.

3. מערבבים את הפסטה עם הירקות והמוצרלה, מקשטים עם עלי בזיליקום, מזלפים שמן זית, מתבלים במלח ופלפל שחור ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר