מתכונים לשבועות

מתכון לטורטליני במילוי גבינות עם חצילים ופלפלים

מחפשים איך להרשים בסעודה החגיגית של שבועות? הנה, המנה הזו בדיוק בשבילכם: במחבת אחת יש לכם טורטליני במילוי גבינות - שקונים מוכן, אנחנו לא עובדים קשה הפעם, ומבשלים קלות עם חצילים ופלפלים (מתכונים לשבועות, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
ככה זה מתחיל. אנחנו לא עובדים קשה - אנחנו קונים אותם מוכנים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 חציל בינוני, חתוך לקוביות
  • 2 גמבות, חתוכות לרצועות
  • מלח גס ופלפל שחור
  • 4 שיני שום, קצוצות דק
  • 1/4 כפית שבבי צ'ילי גרוס
  • 3 כוסות ציר מרק ירקות / מים
  • 1 חבילת טורטליני גבינה קנויים (ניתן להשיג בסופרים בכשרות מהדרין או להחליף ברביולי)
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את החצילים, רצועות הפלפלים, 1 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתחילים להתרכך, במשך 6-8 דקות.

2. מוסיפים את השום והצ'ילי הגרוס ומבשלים תוך ערבוב עוד דקה.

3. מוסיפים את ציר המרק / המים והטורטליני, ומבשלים במשך 12-15 דקות עם מכסה. מדי פעם מערבבים, עד שהפסטה מבושלת ורוב הנוזלים התאדו.

4. מוסיפים את הפטרוזיליה ו-1/4 כוס פרמזן, מערבבים ומסירים מהאש. לפני ההגשה מפזרים מעל את 1/4 כוס הפרמזן הנותר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר