מתכון לסלט צנון ומלפפון מרענן של מורן פינטו

עברנו את פסח וגם את שבועות. אזלו התירוצים. כעת, חייבים לחזור לשגרה ולאכול נכון. כמה טוב שמביקור באוקראינה נרקם לו סלט שעושה נעים בפה ובבטן (אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
(צילום: מתוך האינסטגרם mpinto166_food)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 15 צנוניות
  • 3 מלפפונים פריכים
  • רבע צרור שמיר
  • 2 שיני שום קצוצות דק
  • מלח
  • 1 כף שמנת חמוצה או מיונז

אופן ההכנה:

1. חותכים את הקצוות של הצנוניות והמלפפונים וחותכים לעיגולים בעובי חצי ס"מ.

2. קוצצים את השמיר ומניחים בקערה.

3. מוסיפים לתוכה את השום, השמנת / המיונז ומתבלים במלח.

4. מערבבים היטב.

5. מגישים קר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר