באנו לשדרג

מתכון לצ'יפס אספרגוס אפוי בציפוי פירורי פנקו

כולנו אוהבים צ'יפס, מגדול ועד קטן. אך הנשנוש השמנוני מכיל כמות קלוריות גבוהה ונקיפות המצפון אינן מאחרות לבוא. כמה נפלא שיש תחליף בריא יותר: צ'יפס אספרגוס (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
צ'יפס אספרגוס בציפוי פנקו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 כוס פירורי פנקו
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
  • מלח ופלפל שחור טרי, לטעם
  • 1 חבילת אספרגוס
  • 1/4 כוס קמח לכל מטרה
  • 2 ביצים גדולות, טרופות

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-220 מעלות צלזיוס ומשמנים קלות תבנית עם נייר אפייה.

2. בקערה גדולה, מאחדים את הפנקו והפרמזן; מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מניחים בצד.

3. עובדים בקבוצות, עוטפים את האספרגוס בקמח וטובלים בביצים. אחר כך עוטפים בתערובת הפנקו, עד לכיסוי מלא.

4. מניחים את האספרגוס בשכבה אחת על גבי נייר האפייה. מכניסים לתנור ואופים במשך 10-12 דקות, או עד לקבלת פריכות וגוון חום-זהוב.

5. מגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר