ליד הקפה

מתכון למאפינס חמאת בוטנים עם אבקת סוכר

התופינים הללו הם קונצנזוס. אהודים גם על אכלנים בררניים במיוחד והחשוב ביותר: מכינים אותם בצ'יק צ'ק. המתכון מיועד ל-6-8 עוגות אישיות ומומלץ להכפיל את הכמות. הטעם לא יפגע, באחריות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
מאפינס חמאת בוטנים עם אבקת סוכר (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/3 כוס חמאת בוטנים
  • 3/4 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס חלב
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • 3/4 כוס קמח
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 ביצה

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל החומרים יחדיו, עד לקבלת עיסה אחידה.

2. ממלאים כל מנג'ט עד לחצי.

3. אופים בחום של 180 מעלות במשך 20-30 דקות, עד להזהבה. נועצים קיסם, אם הוא יוצא נקי, הם מוכנים.

4. מפדרים קלות עם אבקת סוכר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר