מה אוכלים היום?

מתכון לפיצה מהירה עם "בצק" זוקיני מעולה

לא נשאיר אתכם במתח: מדובר בפיצה על בסיס זוקיני טרי וגבינות ולא תאמינו כמה כיף לאכול אותה. 20 דקות עבודה מקסימום והפיצה נשלחת לתנור - בלי התעסקות מלכלכת עם בצק וזמני התפחה מייגעים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פיצה מהירה ללא התפחה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה80 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 4 זוקיני קטנים, מקולפים ומגורדים גס
  • 2 ביצים, טרופות קלות
  • 1/2 כוס מוצרלה מגוררת
  • 1/2 כוס פרמזן מגוררת
  • 1/3 כוס קמח, מנופה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל לבן
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1. מגרדים את הזוקיני לקערה, ממליחים קלות, ממתינים 10 דקות ומעבירים אותם לחיתול בד או מגבת דקה וסוחטים את הנוזלים.

2. מחזירים את הזוקיני לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים, מלבד שמן הזית, ולשים בידיים עד לקבלת עיסה אחידה.

3. משמנים תבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ לבסיס עבה או בקוטר 22 ס"מ לבסיס דק ופריך יותר, ויוצרים מהעיסה בסיס עגול. מניחים את התבנית בשליש העליון של התנור ואופים בחום של 180 מעלות במשך 20 דקות עד שהבסיס יבש ויציב.

4. מוציאים את הבסיס מהתנור, מברישים קלות בשמן זית, מורחים מעל רוטב לפיצה, מפזרים גבינה צהובה או מוצרלה ושאר תוספות אהובות ומחזירים לתנור למשך 20-25 דקות נוספות. מגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר