התוספת שתופסת

זהירות! ממכר: מתכון לטבעות בצל בציפוי פריך

מקורן המדויק של טבעות הבצל אינו ידוע, אך כבר ב-1933 פורסם בעיתון הניו יורק טיימס מתכון לטבעות בצל קלאסיות. אז הנה, קבלו גם אתם הוראות הכנה לקלאסיקה שתמיד עובדת (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
טבעות בצל בציפוי פריך (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 בצל גדול, חתוך לפרוסות של 1/2 ס"מ
  • 1/4 כוס קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית מלח
  • 1 ביצה
  • 1 כוס חלב, או לפי הצורך
  • 3/4 כוס פירורי לחם
  • קורט מלח, לפי הטעם
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן בתוך סיר עמוק ל-185 מעלות צלזיוס.

2. מפרידים את פרוסות הבצל לטבעות ומניחים בצד. בקערה קטנה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת האפייה והמלח.

3. טובלים את פרוסות הבצלים בתערובת הקמח עד שהן מצופות לגמרי ומניחים בצד. מקציפים את הביצה והחלב בתוך תערובת הקמח, באמצעות מזלג. טובלים את הטבעות שוב בתוך הבלילה.

4. מפזרים את פירורי הלחם על צלחת שטוחה. טובלים טבעת אחת בכל פעם בתוך הפירורים, מכל הכיוונים. הציפוי צריך להיאחז היטב.

5. מטגנים את הטבעות מספר פעמים, בכל פעם במשך 2 עד 3 דקות, או עד לקבלת גוון חום זהוב. מניחים על מגבות נייר כדי לנקז את השמן הנותר. מתבלים במלח ומגישים לצד קטשופ ומיונז.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר