התוספת שתופסת

מתכון לקוסקוס עם פירות יבשים, שקדים וקינמון

קוסקוס עם מרק עוף וירקות? לא חובה. הנה גרסה פחות שגרתית לקוסקוס מתקתק עם פירות יבשים, שקדים וארומה של קינמון. תוספת משודרגת למנה העיקרית (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
קוסקוס עם משמשים מיובשים, צימוקים, שקדים וקינמון (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 30 גרם חמאה או מחמאה
  • 1 כוס קוסקוס לא מבושל
  • 1/3 כוס שקדים קלויים, קצוצים
  • 1/4 כוס צימוקים
  • 1/4 כוס צימוקים זהובים
  • 1 כוס משמשים מיובשים, קצוצים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור טחון
  • קורט קינמון

אופן ההכנה:

1. בסיר בינוני, מביאים 1+1/4 כוסות מים עם כף אחת של חמאה - לרתיחה.

2. כאשר המים רותחים, מוסיפים את הקוסקוס, מנמיכים את החום, מכסים ומבשלים במשך 7-9 דקות.

3. בערך דקה לפני שהקוסקוס סיים להתבשל והמים נספגים, מוסיפים את הצימוקים והמשמשים לתערובת.

4. מנמיכים את החום, מוסיפים את השקדים, כף החמאה הנותרת, המלח, הפלפל השחור והקינמון. מערבבים את הקוסקוס במזלג.

5. מגישים חם או קר - לאחר שהיה במקרר במשך 30 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר