מתכון לבלינצ'ס מבית אמא במילוי גבינות עשיר ומתקתק

מי אמר שבלינצ'ס גבינה מתאימים רק לחג השבועות? אצלנו בבית הם מככבים בכל ימות השנה - בארוחת בוקר, ערב או סתם כנשנוש. הם רכים מבפנים ופריכים מבחוץ. בקיצור, תענוג (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
בלינצ'ס מסורתיים במילוי גבינות עשיר ומתקתק (צילום: shutterstock)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי

לחביתיות:

  • 3 ביצים גדולות, בטמפרטורת החדר
  • 2 כפות חמאה מומסת
  • 2/3 כוס קמח
  • 1/2 כפית מלח
  • 1.5 כוסות חלב

למילוי:

  • 1 כוס גבינת קוטג' 5%
  • 85 גרם גבינת שמנת, מרוככת
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1/2 כפית תמצית וניל

להגשה:

  • 1 שקית אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1. בקערה קטנה משלבים את החלב, הביצים והחמאה. מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים היטב. מכסים ומקררים במשך שעתיים.

2. מחממים שמן במחבת טפלון; יוצקים 2 כפות מהבלילה למרכז המחבת. מרימים ומטים את המחבת לצדדים על מנת, לפזר את הבלילה באופן אחיד. מטגנים עד שהחלק העליון של החביתית נראה יבש; הופכים לצד שני ומטגנים במשך 15-20 שניות. מעבירים לצלחת ומניחים נייר סופג בין כל חביתית. חוזרים על הפעולות הללו עם שאר הבלילה. לאחר מכן, עוטפים את החביתיות בנייר כסף ומצננים במקרר.

3. בבלנדר, מערבלים את גבינת הקוטג' עד לקבלת מרקם חלק. מעבירים לקערה קטנה; מוסיפים את גבינת השמנת, הסוכר ותמצית הווניל ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מורחים כף גדושה מהמילוי במרכז כל חביתית וסוגרים בעזרת גלגול.

4. ממקמים את הבלינצ'ס על תבנית המצופה בנייר אפיה משומן. אופים כשהיא חשופה בחום של 180 מעלות, במשך 10 דקות.

5. מפזרים אבקת סוכר מעל ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר