מתכון ללחם זוקיני קל הכנה - שלא דורש התפחה

בתקופה זו של השנה, קישואים נמצאים בכל מקום. העצה שלנו? חבקו את השפע של "דלעת הקיץ" והפכו אותו למשהו טעים, כמו המתכון הזה ללחם זוקיני. כל מה שאתם צריכים זה קערה אחת לערבב את החומרים וקצת סבלנות בזמן שהכיכר נאפה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
לחם זוקיני (צילום: shutterstock)
זמן הכנה90 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • ½ כוס שמן בטעם ניטרלי (קנולה או זית רגיל - לא כתית)
  • 1 כוס סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • ½1 כוסות קמח לבן מנופה
  • ½ כפית קינמון
  • קורט מלח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • ⅓1 כוסות זוקיני מגורד
  • סוכר חום גולמי, לקישוט
  • 1 ביצה

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית לאפיית לחם בתרסיס שמן.

2. בקערה גדולה, מקציפים את השמן עם הסוכר עד לאיחוד טוב. מוסיפים את הביצה ואת תמצית הווניל; מערבבים עד לשילוב מלא.

3. מוסיפים את הקמח, הקינמון, אבקת האפייה והמלח. משתמשים במרית גומי כדי לערבב את החומרים לשילוב. מקפלים פנימה את הזוקיני.

4. שופכים את הבלילה לתבנית המוכנה ומפזרים מעל החלק העליון את הסוכר. אופים עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי והכיכר בצבע שחום זהוב, במשך 30 עד 45 דקות. מצננים לחלוטין לפני שחותכים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר