מה אוכלים היום?

מתכון לפהיטס עוף ופלפלים אפויים בתנור

עוד לא ביקרתם במקסיקו? אז מה. הנה מנה שתוכלו לתקתק תוך פחות משעה בלי לצאת מהמזגן עם טוויסט בריא יותר: במקום להקפיץ, אנחנו צולים את העוף והפלפלים בתנור. טעים להגיש עם ירקות טריים או למלא בטורטיות. ארוחה מהירה שתכינו לפחות פעם בשבוע (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פהיטס עוף ופלפלים בתנור (צילום: shutterstock)
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 3 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1 כפית אבקת צ'ילי
  • 1 כפית כמון
  • 1/2 כפית אורגנו
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 4 נתחי חזה עוף, פרוסים לרצועות דקות
  • 1 גמבה, חתוכה לרצועות דקות
  • 1 פלפל צהוב, חתוך לרצועות דקות
  • 1 בצל סגול, חתוך לרצועות דקות

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית אפייה בנייר כסף.

2. מעבירים לשקית זיפלוק גדולה את שמן הזית, השום והתבלינים, מוסיפים את הבצל, העוף והפלפלים, אוטמים היטב את השקית ומערבבים לציפוי מלא של העוף והירקות.

3. מפזרים את תכולת השקית בשכבה אחת בתבנית המוכנה ואופים במשך 20-25 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר