מה אוכלים היום?

מתכון לקציצות בשר ברוטב אדום מתקתק של מורן פינטו

כשאנחנו עושים טעות זה עולה לנו בסיר אורז שרוף, כשהשפית מורן פינטו טועה התוצאה היא סיר קציצות בשר עסיסיות ברוטב אדום מתקתק וממכר שאתם עומדים להכין שוב ושוב (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
קציצות בשר ברוטב אדום (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

לקציצות:

  • 1 ק"ג בשר בקר טחון
  • 500 גרם עוף טחון
  • 2 כפות שמן
  • 4 שיני שום, כתושות
  • 1 בצל לבן, מגורד דק
  • 1 צרור כוסברה, קצוצה
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 ביצה
  • 3 כפות קמח פירורי לחם

לרוטב:

  • 1 כוס קטשופ
  • 3 כפות דבש
  • 1/4 כוס סוכר חום
  • 1/2 כוס רוטב ברביקיו
  • 6 שיני שום, כתושות
  • 2 ס"מ ג'ינג'ר טרי, מגורד
  • 2 כוסות מים
  • 4 כפות שמן
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים את כל מרכיבי הקציצות לעיסה אחידה.

2. בסיר סוטאז' רחב מחממים את השמן, מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב, מערבבים ומביאים לרתיחה.

3. במקביל, יוצרים כדורים שווים מהעיסה ומניחים בזהירות בסיר. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 40 דקות על אש בינונית. מגישים לצד פירה או אורז.

יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר