ארוחה מהירה

מתכון לפסטה ברוטב שמנת פטריות תוך 20 דקות

כשמדברים על פסטה עסיסית, מתכוונים לזה: מתכון לפסטה ברוטב שמנת פטריות תוך 20 דקות שכל אחד צריך לדעת להכין כי פשוט אין דרך לעשות את זה לא נכון. מסוג המנות שכל המשפחה תאכל בשמחה ומכינים באפס מאמץ. מדריך וידאו שלב אחר שלב - צפו (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פסטה ברוטב שמנת פטריות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 כפות שמן זית
  • 250 גרם פטריות, פרוסות
  • 2-3 שיני שום, קצוצות דק
  • 1 כוס (250 מ"ל) שמנת מתוקה
  • גרידת קליפה מחצי לימון (לא חובה)
  • 1-2 כפות מיץ לימון (לא חובה)
  • 2-3 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה דק
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
  • מלח ופלפל שחור
  • 500 גרם פסטה מכל סוג אהוב

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה ושומרים בצד כוס ממי הבישול.

2. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומטגנים את הפטריות עד להזהבה. מוסיפים את השום, מטגנים דקה נוספת ואז יוצקים פנימה את השמנת המתוקה. מביאים לרתיחה עדינה במשך 5 דקות ואז מוסיפים את גרידת ומיץ הלימון, מבשלים במשך 1-2 דקות נוספות עד שהרוטב מסמיך מעט ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.

3. מוסיפים לרוטב את הפטרוזיליה והפרמזן ומערבבים. כשהגבינה נמסה, מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת ומערבבים לציפוי מלא. כדי לדלל את הרוטב, מוסיפים מעט ממי הבישול של הפסטה. מגישים מיד, חם.

צפו באופן ההכנה שלב אחר שלב:

יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר