פסח תשפ"א 2021

מתכון לריבת בצל מתקתקה שמתחברת לכל מנה

כן, ריבת הבצל הזו כל כך חברותית שהיא תלווה בשמחה רבה סטייקים, כבדי עוף, פירה, ירקות צלויים ואפילו גבינות ומנות חלביות - מוזמנים לספר לנו בתגובות עם מי שידכתם אותה (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | כיכר השבת | י"ח בניסן | 31.03.21
ריבת בצל(צילום: shutterstock)
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 4 כפות שמן
  • 12 בצלים לבנים, פרוסים דק
  • 1 כוס סוכר
  • קמצוץ פלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן במחבת גדולה ומוסיפים את הבצלים. מטגנים תוך ערבוב מתמיד, עד שהנפח של הבצלים יורד לחצי והם מתרככים.

2. מוסיפים למחבת את כוס הסוכר, מתבלים במעט פלפל שחור, מערבבים ומביאים לרתיחה ואז מנמיכים לאש קטנה ונותנים לבצלים להתבשל עד שהם מקבלים מרקם ריבתי זהוב.

תוכן שאסור לפספס
טוען תגובות
אולי גם יעניין אותך

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר