הכנת הפטה:
1. מחממים את השמן ומטגנים את הבצלים עד להזהבה טובה, מסירים מהאש ומצננים במשך 10 דקות.
2. טוחנים את כל מרכיבי הפטה במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק. שומרים בכלי אטום במקרר עד להגשה.
הכנת הריבה:
3. מחממים את השמן במחבת ומאדים את הבצל כשהמחבת מכוסה. מידי פעם מערבבים, עד שהבצל זהוב.
4. מוסיפים את הסוכר למחבת, מערבבים היטב במשך כמה דקות, יוצקים מעל את היין ומנמיכים לאש קטנה. מבשלים במשך 5-7 דקות, עד שהתערובת מתגבשת לריבה. מצננים ושומרים במקרר בצנצנת אטומה.
כיכר השבתפורטל חדשות ועדכונים לציבור החרדי