המאפייה

מתכון לעוגת גלידת קפה אפויה עם קרם קקאו ומסקרפונה

30 דקות, קמח תופח וגלידת קפה איכותית - זה כל מה שתצטרכו לעוגה הזו. אנחנו משדרגים אותה עם קרם קקאו ומסקרפונה מפנק שמצפה את העוגה מלמעלה. רוצים אפילו יותר? פזרו מעל שקדים פרוסים קלויים קלות או שוקולד חלבי, מריר או לבן מגורד (מתכונים, אוכל)

עוגת גלידת קפה אפויה עם קרם קקאו ומסקרפונה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 450 מ"ל גלידת קפה איכותית, רכה מאוד
  • 1/2 1 כוסות קמח תופח (מודדים לאחר הניפוי)
לקרם:
  • 220 גרם גבינת מסקרפונה, רכה
  • 2-3 כפות אבקת קקאו
  • 1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים את הגלידה והקמח עד לקבלת תערובת אחידה - בשלב זה תוכלו לערבב פנימה 1/2 כוס אגוזים קצוצים, שוקולד קצוץ או כל תוספת שתרצו. יוצקים את התערובת לתבנית מלבנית מרופדת בנייר אפייה משומן ואופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות במשך 35-40 דקות.

2. מקציפים את המסקרפונה עם הקקאו ותמצית הווניל עד לקבלת קרם אחיד.

3. כשהעוגה מוכנה, ממתינים שהיא תצטנן לחלוטין ומורחים עליה את הקרם מלמעלה. אפשק לקשט בשקדים פרוסים קלויים קלות ו/או שוקולד חלבי, מריר או לבן מגורד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר