לכבוד שבת

מתכון לסורבה אבוקדו ונענע קרמי ומרענן בטירוף

כשמזג ​​האוויר מתחיל להתחמם, אנחנו מתחילים לחשוק בקינוחים קלים יותר והסורבה השמנתי הזה בהחלט מתאים לנו. אבוקדו ונענע מתחברים יחד עם לימון ודבש ומה מתקבל? פינוק מתוק ופרשי. אכלו אותו לבד או כשהוא מוגש עם בראוניז שוקולדיים - מומלץ מאד (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
קרמי ומרענן בטירוף: סורבה אבוקדו ונענע (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה120 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס חלב קוקוס
  • 3/4 כוס מחית אבוקדו
  • 6 עלי נענע בינוניים, טריים
  • 1 כף מיץ לימון
  • 2 כפות דבש
  • קורט מלח

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים במעבד מזון או בבלנדר. יוצקים לכלי הבטוח לשימוש במקפיא ומניחים במקפיא עד 6 שעות או למשך לילה. נותנים "לשבת" בטמפרטורת החדר 10 דקות טרם ההגשה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר